flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Великоднє дерево Восьмого апеляційного адміністративного округу» – нова традиція Восьмого ААС

01 травня 2024, 16:09

Цьогоріч в рамках підготовки до святкування Великодня Восьмий апеляційний адміністративний суд започаткував нову традицію – прикрашати великоднє дерево, яке отримало символічну назву «Великоднє дерево Восьмого апеляційного адміністративного округу». З цієї нагоди у Восьмому апеляційному адміністративному суді та окружних адміністративних судах Восьмого апеляційного адміністративного округу відбулися заходи за участі дітей суддів та працівників апаратів судів з виготовлення писанок для оформлення цього дерева.

26 квітня 2024 року у Восьмому ААС відбувся урок з розмальовки заготовок писанок фарбами в якому активну участь взяли діти суддів та працівників апарату Восьмого ААС. На цьому уроці дітям вдалося виготовити для «Великоднього дерева Восьмого апеляційного адміністративного округу» 30 писанок. При виготовлені писанок діти творчо використали різні орнаменти, різнобарвну колористику, бажаючи висловити усім надію на світле, радісне і мирне майбутнє.

Також до участі в оформленні «Великоднього дерева Восьмого апеляційного адміністративного округу» долучилися діти суддів та працівників апаратів Івано-Франківського, Львівського, Рівненського та Тернопільського окружних адміністративних судів. Для оформлення «Великоднього дерева Восьмого апеляційного адміністративного округу» діти виготовили не тільки писанки, але й підготували інші великодні прикраси.

Починаючи з 29 квітня 2024 року, завдяки працівниками відділу організаційного забезпечення роботи суду та керівництва суду Восьмого ААС, власноруч виготовлені дітьми суддів та працівників апаратів судів Восьмого ААС та окружних адміністративних судів Восьмого апеляційного адміністративного округу писанки та інші великодні прикраси красуються на дереві біля пішохідної зони коло будівлі Восьмого ААС.

Яскраве «Великоднє дерево Восьмого апеляційного адміністративного округу» буде тішити око мешканців та гостей Львова до кінця Великодніх свят – 13 травня 2024 року.

Довідково: Восьмий апеляційний адміністративний суд утворено відповідно до Указу Президента України 455/2017 в апеляційному окрузі, що включає Волинську, Закарпатську, Івано-Франківську, Львівську, Рівненську та Тернопільську області, з місцезнаходженням у місті Львові.