flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення по справі № 500/9628/21 (А/857/12704/24)

20 червня 2024, 17:32

          У провадженні Восьмого апеляційного адміністративного суду перебуває адміністративна справа № 500/9628/21 за позовом товариства з обмеженою відповідальністю «СхідЗахід» до Головного управління ДПС у Тернопільській області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача: товариство з обмеженою відповідальністю "Кейс Опт", товариство з обмеженою відповідальністю "Вермас", товариство з обмеженою відповідальністю "Біф Агро", товариство з обмеженою відповідальністю "Анкора Плюс" про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень-рішень, провадження в якій відкрито за апеляційною скаргою товариства з обмеженою відповідальністю «СхідЗахід» на рішення Тернопільського окружного адміністративного суду від 08 квітня 2024 року.

          Останнє відоме місцезнаходження третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача, зазначено на тимчасово окупованих територіях України.

          Відповідно до частини першої статті 130 Кодексу адміністративного судочинства України відповідач, третя особа, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

          Враховуючи викладене, Восьмий апеляційний адміністративний суд (79005, м. Львів, вул. Саксаганського, 13) повідомляє товариство з обмеженою відповідальністю "Кейс Опт" про призначення справи № 500/9628/21 до апеляційного розгляду у судовому засіданні на 7 серпня 2024 року о 09:30 год. у залі судових засідань №1 Восьмого апеляційного адміністративного суду.

            Суддя                                                                                                 І.М. ОБРІЗКО