flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання Рябої Зінаїди Дмитрівни по справі № П/857/3/24

03 липня 2024, 15:53

           У провадженні Восьмого апеляційного адміністративного суду перебуває адміністративна справа № П/857/3/24  за адміністративним позовом Рівненської районної державної адміністрації до Рябої Зінаїди Дмитрівни , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору: Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Рівненській області, Приватне сільськогосподарське підприємство "Нива" про примусове відчуження частини земельної ділянки з мотивів суспільної необхідності.

          Відповідно до частини першої статті 130 Кодексу адміністративного судочинства України відповідач, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

          Враховуючи викладене, Восьмий апеляційний адміністративний суд (79005, м. Львів, вул. Саксаганського, 13) викликає Рябу Зінаїду Дмитрівну, як особу, яка бере участь у справі, у підготовче судове засідання з розгляду справи № П/857/3/24 за адміністративним позовом Рівненської районної державної адміністрації до Рябої Зінаїди Дмитрівни , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору: Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Рівненській області, Приватне сільськогосподарське підприємство "Нива" про примусове відчуження частини земельної ділянки з мотивів суспільної необхідності (суддя-доповідач Мікула О. І.).

          Підготовче судове засідання відбудеться 17 липня 2024 року о 11:00 за адресою: вул. Саксаганського, 13, м. Львів, зал судових засідань № 3.

          У підготовче судове засідання необхідно надати паспорт або інший документ, що посвідчує особу, а представникам сторін та інших учасників справи, крім того, документи, що підтверджують їхні повноваження, передбачені статтею 59 Кодексу адміністративного судочинства України.

         Відповідно до статті 125 Кодексу адміністративного судочинства України пропонуємо Вам як особі, яка бере участь у справі, подати всі раніше не подані докази з обґрунтування неможливості їх подання в суд першої інстанції, а також обов`язково повідомити суд про наявність поважних причин неможливості прибуття у судове засідання.

 

    Суддя                                                                                                 О.І. МІКУЛА