flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

П’ять років з початку процесуальної діяльності Восьмого ААС

03 жовтня 2023, 13:20

03 жовтня 2023 року у Восьмого ААС п’ята річниця з початку своєї процесуальної діяльності.

За п’ять років процесуальної діяльності з метою ефективного захисту прав, свобод та інтересів фізичних осіб, прав та інтересів юридичних осіб від порушень з боку суб’єктів владних повноважень суд розглянув тисячі публічно-правових спорів та ухвалив тисячі законних і справедливих рішень.

 Запорукою високих показників здійснення судочинства Восьмим ААС є ефективна організація роботи як конкретного судді, так і суду в цілому, де якість правозастосування та єдність судової практики зміцнюють правові засади розвитку Української держави.

Задля цього судді та працівники апарату суду неухильно виконували та продовжують безперервно виконувати свої професійні обов’язки, зокрема під час карантинних обмежень, спричинених COVID-19, та в умовах воєнного стану, підтримуючи Збройні сили України, тим самим зміцнюючи українську армію та обороноздатність нашої держави.

Вітаємо колектив Восьмого ААС із п’ятою річницею процесуальної діяльності і бажаємо міцного здоров’я, наснаги і сили духу, а також плідних професійних успіхів, а щонайважливіше – перемоги Українському народу та процвітанню Україні.