flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Восьмому ААС працівники апарату суду отримали відзнаки

06 жовтня 2023, 17:00

Працівники апарату Восьмого ААС отримали відзнаки з нагоди п'ятої річниці початку процесуальної діяльності Восьмого апеляційного адміністративного суду та Дня юриста.

Під час урочистої наради голова суду Олег Заверуха подякував кожному працівнику суду за наполегливу, самовіддану службу в інтересах держави і суспільства, вірність обраній професії та побажав міцного здоров’я, успіхів у професійних і особистих справах та віри в перемогу.

Традиційно, найкращі працівники суду отримали почесні відзнаки.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, значні досягнення у роботі та з нагоди п'ятої річниці початку процесуальної діяльності Восьмого апеляційного адміністративного суду оголошено Подяку Восьмого апеляційного адміністративного суду керівнику апарату суду ПАШКОВСЬКОМУ Сергію Мироновичу.

За сумлінну та бездоганну працю, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди п'ятої річниці початку процесуальної діяльності Восьмого апеляційного адміністративного оголошено Подяку Восьмого апеляційного адміністративного суду заступнику начальника відділу організаційного забезпечення роботи суду та керівництва суду ГАВГУН Софії Ростиславівні; завідувачу сектору роботи із зверненнями громадян та надання інформації КАСІЯН Галині Іванівні; головному спеціалісту відділу документального забезпечення – канцелярії ФОЦІ Уляні Тарасівні.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, значні досягнення у роботі та з нагоди Дня юриста Почесною грамотою Восьмого апеляційного адміністративного суду відзначено помічника заступника голови суду СМИДЮК Христину Василівну.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, значні досягнення у роботі та з нагоди Дня юриста оголошено Подяку Восьмого апеляційного адміністративного суду помічнику судді ПРУХНИЦЬКІЙ Наталії Ярославівні; начальнику відділу забезпечення роботи другої судової палати ДЕМБІЦЬКІЙ Оксані Володимирівні; секретарю судового засідання відділу забезпечення роботи третьої судової палати ГРИНЬКІВ Іванні Сергіївні; провідному спеціалісту відділу судової статистики та узагальнення судової практики КУРДОБІ Тетяні Василівні.

За значний вклад у зміцнення авторитету судової влади, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток судової влади, багаторічну сумлінну працю та з нагоди професійного свята Дня юриста Грамотою Ради суддів України відзначено помічника голови суду КОСТЮКА Руслана Юрійовича.

За значний вклад у зміцнення авторитету судової влади, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток судової влади, багаторічну сумлінну працю та з нагоди професійного свята Дня юриста оголошено Подяку Ради суддів України начальнику відділу забезпечення роботи четвертої судової палати суду СИВУЛИЧ Ользі Миколаївні; головному спеціалісту відділу забезпечення роботи першої судової палати суду ДОЛИНСЬКІЙ Анастасії Олександрівні; провідному спеціалісту відділу документального забезпечення – канцелярії суду МАЦЬКІВ Марті Сергіївні.

За сумлінну та бездоганну працю, досягнення в професійній діяльності, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня юриста оголошено Подяку Державної судової адміністрації України заступнику начальника відділу забезпечення роботи третьої судової палати суду НЕПШИЙ Ярині Вікторівні та головному спеціалісту відділу управління персоналом КОВАЛЬЧУК Світлані Іванівні.

Колектив Восьмого ААС пишається досягненнями своїх колег та бажає невичерпної енергії, оптимізму та наснаги у щоденній праці!