flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Учні та студенти-правники провідних навчальних закладів Львова ознайомилися з роботою Восьмого ААС

06 листопада 2023, 17:50

Упродовж жовтня 2023 року Восьмий ААС відвідали учні 9 класу Львівської гімназії «Престиж» з поглибленим вивченням іноземних мов, а також студенти юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка та Інституту права Львівського державного університету внутрішніх справ.

Про історію суду та будівлі в якій він розміщений, апеляційний адміністративний округ, категорії справ, які тут розглядаються, та особливості організації роботи суду в умовах воєнного стану студентам розповів помічник голови суду Руслан Костюк.

Від начальників основних структурних підрозділів суду – відділів забезпечення роботи судових палат та відділу документального забезпечення-канцелярія учні та студенти дізналися про роботу даних відділів «зсередини», а також дізналися, як виглядає адміністративна справа та ознайомилися з документами, з яких вона складається.

На завершення екскурсії студенти прослухали лекцію «Суддівська мантія, як символ судової влади» та відвідали один із залів судових засідань, де дізналися про учасників справи та судового процесу, їх права та обов’язки, ознайомилися з процесом проведення судового засідання, а також дізналися про роботу «Електронного суду».

Приємно, що учні, студенти і викладачі залишили суд з гарними враженнями, наповненими позитивними емоціями та новими знаннями. У свою чергу, Восьмий ААС висловлює вдячність учням та студентам за активність і зацікавленість роботою суду.

Нагадаємо, проведення інформаційно-просвітницьких заходів для молоді традиційно здійснюється з метою реалізації Комунікаційної стратегії Восьмого апеляційного адміністративного суду і, зокрема, Плану комунікаційних заходів Восьмого апеляційного адміністративного суду на 2023 рік.

 

Учні Львівської гімназії «Престиж» з поглибленим вивченням іноземних мов (19.10.2023)

 

Студенти юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка (23.10.2023)

 

Студенти Інституту права Львівського державного університету внутрішніх справ (27.10.2023)

 

Студенти Інституту права Львівського державного університету внутрішніх справ (30.10.2023)

 

Студенти Інституту права Львівського державного університету внутрішніх справ (03.11.2023)