flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Восьмому ААС завершилась благодійна акція «Смілива гривня»

01 грудня 2023, 15:50

У Восьмому апеляційному адміністративному суді дійшла до свого завершення нова хвиля благодійної акції «Смілива гривня» зі збору монет на потреби Збройних сил України, яка була організована Національним банком України у партнерстві з низкою інших українських банків.

За час благодійної акції, яка тривала у Восьмому ААС з 4 вересня до 30 листопада 2023 року, працівники та відвідувачі суду мали можливість зробити свій внесок у вигляді монет, що перебувають в обігу номіналами – 10, 50 копійок та 1, 2, 5 і 10 гривень.

За підсумками благодійної акції «Смілива гривня» Восьмому ААС вдалося «мобілізувати» монет на потреби Збройних сил України на загальну суму понад 2 500 грн.

Зібрані Восьмим ААС кошти були перераховані на спеціальний рахунок у Національному банку України, створеному для потреб оборони України.

Війна триває, і підтримка Збройним силам України зараз потрібна, як і в перші дні війни.

Разом посилюємо наше військо кожною монеткою!

Довідково: 14 березня 2022 року зборами суддів Восьмого ААС підтримано ініціативу Голови Верховного Суду та Голови Ради суддів України щодо щомісячного відрахування частини суддівської винагороди на підтримку Збройних сил України. Станом на 30 листопада 2023 року суддями Восьмого ААС відрахування на Збройні сили України становлять 23,4 млн. грн.