flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з Днем Збройних Сил України

06 грудня 2023, 09:01

Шановні воїни!

Від імені суддівського корпусу та працівників апарату Восьмого апеляційного адміністративного суду та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України!

Щороку 6 грудня, в день ухвалення Закону України «Про Збройні Сили України», українці відзначають День Збройних Сил України. Варто зазначити, що в теперішніх реаліях, сьогодні, вчора, і кожен день – це Ваш день, шановні військовослужбовці!

Тисячі українських воїнів сьогодні зі зброєю в руках боронять Батьківщину, відвойовуючи кожен клаптик землі, стоять на захисті її суверенітету й територіальної цілісності. Це одна з найважливіших функцій та одна з найпочесніших місій Збройних Сил України.

Завдяки Вам ми можемо вдень працювати та здійснювати правосуддя, а ввечері повертатись до своїх домівок, а також рідних та близьких нам людей.

Українські військові – це справжні герої для всіх і кожного.

У лавах Збройних Сил України є також наші колеги з Восьмого апеляційного адміністративного суду, яких також щиро вітаю зі святом та бажаю скорішого повернення.

Низький уклін Вам, шановні військовослужбовці, за героїзм і мужність, які Ви сповна віддаєте за щасливе майбутнє України.

Зичу Вам доброго здоров'я, міцного духу, стійкості у боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України та нових перемог.

У цей день ми також схиляємо голови перед пам'яттю героїв, які віддали своє життя за Україну. Ми завжди пам'ятатимемо їх подвиг.

Віримо Збройним Силам України!

Віримо в кожного з Вас та в Україну!

 

З повагою

Голова суду Олег ЗАВЕРУХА