flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Восьмого ААС провів зустріч зі студентами Інституту права, психології та інноваційної освіти

11 грудня 2023, 12:01

07 грудня 2023 року голова Восьмого апеляційного адміністративного суду провів зустріч зі здобувачами вищої освіти та викладачами Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка» темою якої було «Здійснення правосуддя Восьмим апеляційним адміністративним судом під час воєнного стану».

Звертаючись з вітальним словом до викладачів та студентів Інституту, голова суду висловив слова вдячності директору Інституту, доктору юридичних наук, професору, заслуженому юристу України Володимиру Ортинському за запрошення зустрітися з студентською та викладацькою спільнотами, наголосив на важливості таких заходів, оскільки вони сприяють розумінню сутності здійснення судочинства та формують відповідний рівень правової культури.

Надалі спілкування зі студентами відбувалося у формі конструктивного діалогу, під час якого студенти отримали відповіді на запитання які їх цікавили, а на завершення Олег Заверуха запросив студентів відвідати Восьмий ААС з ознайомчими екскурсіями.

Довідково: Інститут права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка» утворений в лютому 2011 року. Інститут забезпечує підготовку фахівців першого (бакалаврського), другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового/освітньо-творчого) рівня вищої освіти на денній та заочній формах.

Інститут розташований у м. Львів на вул. Князя Романа №1/3. Будинок споруджений за проектом архітектора Сковрона у 1891-1895 роках для Вищого суду Галичини, який ще називали Палацом Справедливості.

Фото надано Інститутом права, психології та інноваційної освіти Національного університету "Львівська політехніка"