flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Восьмого ААС взяв участь у зборах працівників Волинського ОАС

11 грудня 2023, 15:01

8 грудня 2023 року голова Восьмого апеляційного адміністративного суду Олег Заверуха взяв участь у зборах працівників Волинського окружного адміністративного суду з нагоди 15-ї річниці початку процесуальної діяльності Волинського окружного адміністративного суду.

З вітальними словами до суддів та працівників апарату суду звернулись голова Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду Михайло Смокович, членкиня Вищої ради правосуддя Інна Плахтій, голова Восьмого ААС Олег Заверуха та начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України у Волинській області Наталія Коцирій.

Також у зборах працівників Волинського ОАС взяли участь голови окружних адміністративних судів Восьмого апеляційного адміністративного округу, голови Луцького міськрайонного суду Волинської області, Господарського суду Волинської області та Волинського апеляційного суду.

Учасниками зборів було обговорено результати діяльності Волинського ОАС за період з 2008 по 2023 роки та нагороджено відзнаками працівників апарату суду та суддю у відставці.

Довідково: Указом Президента України «Про утворення місцевих та апеляційних адміністративних судів, затвердження їхньої мережі та кількісного складу суддів» від 16 листопада 2004 року №1417/2004 утворено з 01 січня 2005 року в системі адміністративних судів України Волинський окружний адміністративний суд; встановлено, що повноваження Волинського окружного адміністративного суду поширюються на територію Волинської області, місцезнаходженням суду є місто Луцьк.

06 червня 2007 року Волинський окружний адміністративний суд зареєстровано як юридичну особу.

25 листопада 2008 року Волинський окружний адміністративний суд почав свою процесуальну діяльність у складі 12 суддів, у приміщенні за адресою м. Луцьк, вул. Словацького, 3. Про початок процесуальної діяльності суду Державна судова адміністрація України повідомила через газету «Урядовий кур’єр» (№211 від 11 листопада 2008 року).