flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Укладено Меморандум про партнерство та співпрацю між Восьмим ААС та ІППО НУ «Львівська політехніка»

14 грудня 2023, 12:01

13 грудня 2023 року у стінах Восьмого апеляційного адміністративного суду укладено Меморандум про партнерство та співпрацю між Восьмим апеляційним адміністративним судом та Інститутом права, психології та інформаційної освіти Національного університету «Львівська політехніка».

Підписи під текстом Меморандуму поставили голова Восьмого ААС Олег Заверуха та директор Інституту права, психології та інформаційної освіти Володимир Ортинський.

Метою укладення Меморандуму є консолідація зусиль установ, які будуть спрямовані на ефективну співпрацю та обмін інформацією і досвідом.

Задля досягнення мети Меморандуму сторони визначили наступні напрямки взаємної співпраці:

- взаємний обмін досвідом і знаннями стосовно фахових та наукових досягнень, проведення науково-комунікативних заходів;

- сприяння у вивченні міжнародного досвіду в науково-освітній сфері, сфері правосуддя та судоустрою;

- розробка та втілення спільних навчальних, наукових та практичних проектів;

- проведення роботи, спрямованої на вирішення актуальних проблем у сферах підготовки висококваліфікованих фахівців, розвитку правосвідомості громадян з питань реалізації та захисту їхніх прав та свобод, підвищення авторитету судової влади;

- розробка спільних пропозицій і рекомендацій щодо проектів законів та інших нормативно-правових актів, робочих навчальних програм та планів тощо.

Довідково: Інститут права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка» утворений в лютому 2011 року. Інститут забезпечує підготовку фахівців першого (бакалаврського), другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового/освітньо-творчого) рівня вищої освіти на денній та заочній формах.

Інститут розташований у м. Львів на вул. Князя Романа №1/3. Будинок споруджений за проектом архітектора Сковрона у 1891-1895 роках для Вищого суду Галичини, який ще називали Палацом Справедливості.