flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Восьмому ААС проходить виставка дитячих малюнків: Моя Конституція – моя свобода, незалежність, територія!

29 червня 2023, 09:48

Цьогоріч з нагоди відзначення Днів адміністративної юстиції України та державного свята – Дня Конституції України у Восьмому ААС проходить виставка малюнків дітей суддів та працівників апарату Восьмого ААС та окружних адміністративних судів Восьмого апеляційного адміністративного округу на тему: «Моя Конституція – моя свобода, незалежність, територія».

Оскільки ініціатива щодо проведення виставки, як і запрошення направляти результати дитячої творчості до Восьмого ААС виникли заздалегідь, то нам вдалося отримати від дітей 32 унікальних дитячих малюнки.

Малюнки тішитимуть та даруватимуть радість суддям, працівникам апарату суду, а також учасникам судових процесів впродовж наступних двох тижнів, адже вони будуть доступні для огляду в коридорах суду. Для всіх інших категорій осіб малюнки будуть розміщені для ознайомлення на офіційній сторінці Восьмого ААС у соціальній мережі facebook, а також на сайті суду.

Щиро дякуємо усім діткам, які так сердечно та по-дорослому зобразили їхнє бачення Основного Закону України через призму синьо-жовтих кольорів та незламної віри у міць та велич нашої Батьківщини!