flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представники Восьмого ААС взяли участь у міжнародній конференції

22 липня 2024, 17:23

19 липня 2024 року у м. Львові відбулась Міжнародна конференція «Комунікація судової влади: єдиний голос як інструмент для розбудови довіри», організаторами якої виступили Вища рада правосуддя спільно з комунікаційною агенцією «Good to know», Проєктом ЄС «Право-Justice» та Програмою USAID «Справедливість для всіх» у межах Проєкту «Посилення комунікаційних компетенцій судової системи України шляхом розвитку ефективної системи внутрішньої комунікації та стійких інструментів комунікації».

Заступник голови суду Віталій Затолочний та керівник апарату суду Сергій Пашковський долучилися до фахової дискусії в цьому заході.

Учасниками конференції також стали судді Верховного Суду, Конституційного суду України, Вищого антикорупційного суду, представники Вищої ради правосуддя, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Громадської ради доброчесності, міжнародні експерти та представники медіа.

Метою проведення конференції було обговорення питань внутрішньої комунікації та поліпшення стратегічної комунікації судової системи.

Також на заході було презентовано «Посібник із питань судової комунікації», який стане у нагоді всім органам та особам, які працюють у судовій системі України. У ньому містяться рекомендації з ефективної внутрішньої співпраці та професійної комунікації з медіа та суспільством.

Фото: Всеукраїнська асоціація працівників судів