flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники апарату Восьмого ААС отримали відзнаки

23 серпня 2024, 15:44

Працівники апарату Восьмого ААС отримали відзнаки з нагоди Дня Незалежності України.

Під час урочистої наради в.о. голови суду Віталій Затолочний зазначив, що на шляху до незалежності наша держава пройшла через багато випробувань, але завжди залишалася непохитною у вірі в свої можливості.

Підкреслив, що в часі війни усі ми об'єднані спільною метою – невтомно працювати для наближення нашої перемоги, щоб продовжувати будувати сучасну, процвітаючу та сильну державу.

Подякував усім працівникам апарату суду за сумлінну та бездоганну працю, побажав міцного здоров'я, невичерпної енергії та безмежного оптимізму у здійсненні великих справ для нашої Батьківщини.

Традиційно, найкращі працівники суду отримали почесні відзнаки з нагоди Дня Незалежності України.

За значний вклад у зміцнення авторитету судової влади, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток судової влади, багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня Незалежності України Грамотою Ради суддів України нагороджено помічника судді Восьмого апеляційного адміністративного суду АНДРУШКІВА Івана Ярославовича. Подяку Ради суддів України оголошено начальнику відділу інформаційних технологій Восьмого апеляційного адміністративного суду ВУСУ Борису Орестовичу та головному спеціалісту відділу організаційного забезпечення роботи суду та керівництва суду Восьмого апеляційного адміністративного суду КВІТОВСЬКІЙ Юлії Сергіївні.

За сумлінне виконання обов’язків, високий професіоналізм, активну участь у зміцненні стану організаційного забезпечення діяльності судів та з нагоди Дня Незалежності України відзначено Подяками Державної судової адміністрації України робітника з комплексного обслуговування й ремонту будинків відділу матеріально-технічного забезпечення Восьмого апеляційного адміністративного суду САВРАСА Романа Зіновійовича та головного спеціаліста відділу документального забезпечення-канцелярії Восьмого апеляційного адміністративного суду ФОКУ Уляну Тарасівну.

За сумлінну та бездоганну працю, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня Незалежності України Почесною грамотою Восьмого апеляційного адміністративного суду відзначено помічника судді КАБЛАКА Тараса Петровича, головного спеціаліста відділу управління персоналом КОВАЛЬЧУК Світлану Іванівну та головного спеціаліста фінансово-економічного відділу МЕЛЬНИК Зоряну Олегівну.

За сумлінну та бездоганну працю, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня Незалежності України оголошено Подяку Восьмого апеляційного адміністративного суду провідному спеціалісту відділу судової статистики та узагальнення судової практики ГАВРИЛЮК Руслані Русланівні, робітнику з комплексного обслуговування й ремонту будинків відділу матеріально-технічного забезпечення ГУШТИК Лілії Миколаївні, керівнику служби судових розпорядників ІВАНКОВУ Остапу Орестовичу, головному спеціалісту відділу забезпечення роботи третьої судової палати КАРДАШ Валентині Віталіївні, заступнику начальника відділу забезпечення роботи третьої судової палати НЕПШИЙ Ярині Вікторівні, головному спеціалісту відділу забезпечення роботи другої судової палати ЮРКЕВИЧ Ірині Павлівні.

Ваші колеги щиро пишаються Вашими досягненнями та бажають невичерпної енергії, оптимізму та наснаги у щоденній праці!