flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова суду О. Заверуха: «Суд працює для людей. І ніяк не інакше»

17 грудня 2018, 18:08

Сьогодні, 17 грудня 2018 року, у Восьмому ААС відбулася урочиста розширена нарада за участі суддівського корпусу та працівників апарату суду, присвячена Дню працівників суду. Голова суду  Олег Заверуха привітав усіх присутніх з професійним святом, згадавши усі знакові події, які відбулися протягом 2018 року. «На моє глибоке переконання, день працівників суду – це спільне свято суддів та працівників апарату суду, адже така інституція була б нежиттєздатною у разі відсутності одного з елементів» - підкреслив О. Заверуха.

Голова суду зазначив, що кожен із суддів та працівників апарату суду повинен усвідомлювати відповідальність за реалізацію судової реформи і, зокрема, за становлення чесного і справедливого суду. На майбутнє голова суду висловив побажання, щоб ми не зупинялись на досягнутому, підвищували свій професійний рівень і працювали на досягнення ще кращих результатів.

Керівник апарату Восьмого ААС Сергій Пашковський також привітав усіх з Днем працівників суду та побажав успіху у всіх справах, а також не втрачати оптимізму та ентузіазму до роботи.

Голова ліквідаційної комісії Львівського ААС Євген Гультяєв звернувся з вітальним словом, подякував за спільну роботу у Львівському ААС та побажав перенести у наступний рік лише найкраще. Крім цього, Євген Вікторович вручив Почесний знак Львівського апеляційного адміністративного суду суддям у відставці Каралюсу В.М., Левицькій Н.Г., Яворському І.О. та Клюбі В.В., а також начальнику відділу забезпечення роботи першої судової палати Оксані Андруневчин та начальнику відділу реєстрації та документального забезпечення – канцелярія Кірі Стельмах.

За гарною традицією, яка склалася ще у Львівському апеляційному адміністративному суді, вже вчетверте працівники суду шляхом анонімного голосування обирали кращих працівників. Так, за результатами голосування, у номінації «Найкращий помічник судді» перемогла Анна Баранкевич,  у номінації «Найкращий начальник відділу» відзначено Оксану Андруневчин. «Найкращим працівником відділу» та «Найкращим працівником суду-2018» визнано Надію Вовк. Переможцям вручили дипломи та побажали і надалі бути першими у всьому!